Information om våra kurser


Är du också en sån som vi att du bara älskar inredning? Då har du kommit helt rätt! Vi erbjuder gedigna utbildningar i olika nivåer. Vi har lagt upp kurserna mycket pedagogiskt så att det ska vara enkelt att läsa på egen hand. I våra stora kurser så har vi även filmer vilket underlättar inlärningen enormt.

 

 

Kurserna är på distans och du läser helt och hållet i din egna takt. Ingen stress alls då du inte har något tidsbegränsning för att bli klar. När du har betalt din kurs eller gjort din första avbetalning så får du tillgång till hela kursen på direkten. Du skulle alltså kunna börja din kurs redan idag.

När du börjar kursen så klickar du dig framåt och vidare genom att meddela att du är färdig med den lektionen. Du kan närsomhelst gå tillbaka och läsa om lektionerna när du vill repetera eller om du efter något år känner att du behöver uppdatera dig lite igen. Du som läser våra 2 stora kurser där du blir certifierad inredare och homestagingkonsult har tillgång till handledning av vår kursledare Ulrica vid behov. Det ingår även 30 min coachingsamtal med henne för den som önskar (frivilligt)

Du som vill ha certifikat måste klara av 2 prov i varje kurs, ett teoriprov och ett praktiskt prov. När du lämnat in och klarat dem så kan du titulera dig certifierad inredare. Går båda våra stora kurser (vilket vi rekommenderar) så får du ett certifikat även som certifierad homestagingkonsult.

Klarar du inte proven så får du göra omtenta (1 gång)

För mer information så klickar du på valfri knapp nedan

Grundkurs inredning Grundkurs homestaging Bli certifierad inredare Bli certifierad homestagingkonsult Inspirationskursen